Joustavat muuttopalvelut Espanjaan

Kissa Vie Oy-kuljetuspalvelun erikoisosaaminen on muuttokuormien kuljetus Espanjaan. Teemme muuttokuljetukset kaikkialta Suomesta mm. Aurinkorannikolle ja Costa Blancan alueille, sekä sopimuksesta myös muualle Espanjaan, Portugaliin ja Ranskaan. Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaalle mahdollisimman helpon ja joustavan muuttopalvelun.

Asiakas on meille aina tärkein, ja pyrimme luomaan mahdollisimman vaivattoman muuton, jonka toteutamme tarvittaessa myös suoraan asiakkaan kotiovelle Aurinkorannikolla. Kannattaa myös kysyä meiltä mahdollisuudesta varastoida tavarat Espanjassa joko hetkellisesti tai pidempään. Kauttamme saat vuokrattua runsaasti siistiä ja vartioitua varastotilaa.

Soita: +358 400 212 990

Mitä kuljetamme?

Oletko suunnittelemassa muuttoa Espanjaan tai paluuta Suomeen? Etsitkö luotettavaa kuljetusliikettä auttamaan sinua tavaroidesi muutossa? Anna Kissa Vien palvella sinua! Olemme tehneet muuttoja Espanjaan jo yli kymmenen vuoden ajan, joten olemme työssämme kokeneita ja osaavia – voimme myös neuvoa sinua muuttoon liittyvissä asioissa.

Miten toteutamme muutot?

Käytämme työssämme pakettiautojen lisäksi kuorma-autoa, joten saat myös painavat esineet ja kulkuneuvot muutettua kauttamme. Saat meiltä myös muuttomiehet avuksesi niin halutessasi. Kuljetusvakuutus sisältyy hintaamme.

Milloin teemme muuttoja Espanjaan?

Muuttokuljetuksemme lähtevät Espanjan Aurinkorannikolle joka kuun viimeisenä perjantaina. Vastaavasti paluumuutot lähtevät takaisin Espanjasta Suomeen joka kuun ensimmäinen sunnuntai.

Mitä kuljetamme?

Muuttopalvelumme palvelee kattavasti, sillä kuormassa kulkeutuvat niin matkatavarat kuin huonekalut ja isommat kappaletavarat autosta moottoripyöriin. Meillä ei ole minimivaatimusta muuttokuorman tilavuudelle, joten saat kauttamme kuljetettua pienimmillään vaikka esimerkiksi yhden matkalaukun tai golfbägin.

Pyydä tarjous

Tavaroiden pakkausohjeet, tilausehtoja ja tärkeää infoa!

 • Merkitse jokainen pakkaus lähettäjän ja/tai vastaanottajan yhteystiedoilla. (nimi, osoite, puh.numero)
 • Jokainen pakkaus tulee olla huolellisesti kiinni, suljettuna ja teipattuna
 • Herkästi särkyvät on suojattava erittäin huolellisesti ja merkattava pakkaukseen “särkyvä-merkillä”.
 • Jos paketti pitää kuljettaa tietyssä asennossa, merkitse nuoli ylöspäin paketin joka sivuun.
 • Käytä pakkauksissa VAIN kestäviä ja vahvoja pahvi- tai muovilaatikoita.
 • Pesukoneet, kahvikoneet ym vettä käyttävät masiinat tulee tyhjentää täydellisesti vedestä. Talviaikaan vesi jäätyy putkistoihin ja hajottaa koneen pahimmassa tapauksessa.
 • Huonekalut, taulut ja peilit: Suojaa peilien, taulujen ja esineet joissa on teräviä kulmia, kestävällä pahvilla/kulmapaloilla ja laita vielä kuplamuovi päälle. Pakkaaja on vastuussa siitä että, tuote on hyvin suojattu.
 • Elektroniikka tulee olla pakattu voimapahviin, mutta esim TV:n ympärille suosittelemme vanerilevyjä+pehmusteet+pahvi.
 • Polkupyörästä pyri irroittamaan polkimet ja käännä ohjaustanko sivuttain. ÄLÄ lukitse pyörää.
 • Älä pakkaa mitään jäätyvää tai helposti syttyvää.
 • Emme kuljeta alkoholi- tai tupakkatuotteita.
pakkausohjeet esimerkki

Mitä huolellisemmin pakkaat, varmistut siitä että tavarat ovat vielä perilläkin ehjiä.

Ylittäessämme maiden rajoja, tulli saattaa tutkia koko kuljetuksen ja liikkuvat kontissa melko reippailla otteillaan ja tästä syystä esim. Matkalaukkuja ei saa lukita, koska jos tulli haluaa sisällön nähtäväkseen, he rikkovat lukot. Ole siis huolellinen pakkaaja, äläkä säästä laatikoiden laadussa.

Autojen, moottoripyörien ja muiden kulkuvälineiden osalta käymme kanssasi ohjeet läpi varauksen yhteydessä.

 • Jokainen merkkaamaton artikkeli tuo 5€ lisämaksun.
 • Autonkuljetuksen varausmaksu / Vahvistetun ja varatun autopaikan perumisesta alle 30vrk kuljetuksesta perimme 30% sovitusta rahdin hinnasta.

Kaikista perumatta jättämistä kuljetuspalvelun tilauksista tai alle 14 vuorokauden aikana perutuista kuljetuksista / tilauksista veloitamme 50% rahdin hinnasta.